Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kstar thuisbatterij

Ben je op zoek naar een thuisbatterij voor bij je zonnepanelen? Dan spelen factoren als de opslagcapaciteit, de omvormer, de prijs en het aantal laadcycli allemaal een belangrijke rol. Maar ook de impact van het merk is niet te onderschatten. Kstar is wat minder bekend, maar maakt tóch kwalitatieve thuisbatterijen. In dit artikel ontdek je alles over de eigenschappen, de voordelen en prijs van een Kstar thuisbatterij.

Ga snel naar:
Eigenschappen Kstar thuisbatterij
Voordelen Kstar thuisbatterij
Hoeveel kost een Kstar thuisbatterij?
Waarom installateur inschakelen?
Ontvang vrijblijvend offertes

 

 

Wat is een Kstar thuisbatterij?

Het Chinese Kstar is toonaangevend op gebied van omvormers én thuisbatterijen. Hun belangrijkste product is de Blue Pack 5.1: een combinatie van een omvormer en een thuisbatterij. Daarbij laadt de zonnestroom de batterij meteen op. Alleen op het moment dat de thuisbatterij stroom afgeeft, wordt die omgezet naar bruikbare wisselstroom. Zo voorkom je onnodig verlies van zonnestroom.

Wil je graag meer informatie over de Kstar thuisbatterij? Vraag dan advies aan een installateur. Ontvang vrijblijvend offertes van verschillende installateurs in jouw buurt.

kstar thuisbatterij illustratie

 

Eigenschappen Kstar thuisbatterij

Denk grondig na over welke thuisbatterij bij jou past. Hieronder enkele eigenschappen van de Kstar batterij op een rijtje:

 • Type batterij: Kstar batterijen hebben LFP-accu’s, ook wel bekend als lithiumijzerfosfaatbatterijen. LFP heeft een lagere energiedichtheid, maar is goedkoper te produceren. Zulke accu’s zijn bovendien milieuvriendelijker omdat ze minder omstreden grondstoffen vereisen.
 • Opslagcapaciteit: qua opslagcapaciteit biedt Kstar verschillende mogelijkheden. De opslag van hun thuisbatterij kan variëren van 5 kWh tot 20 kWh. Op die manier kan je een accu kiezen die helemaal bij je stroomverbruik past.
 • Omvormer: Kstar gebruikt de modernste technologie en integreert de omvormer dus in de thuisbatterij. Dat heeft als voordeel dat je niet meer extra hoeft te investeren in een aparte omvormer, maar ook dat je geen zonnestroom verliest.
 • Laadcycli: hoe meer laadcycli een batterij heeft, hoe langer het apparaat meegaat. Voor een Kstar thuisbatterij mag je rekenen op 10.000 laadcycli en dus ook op een levensduur van minstens 20 jaar.
 • Afmetingen en gewicht: het is belangrijk dat je genoeg ruimte vrijmaakt om de Kstar thuisbatterij te installeren. Het toestel heeft namelijk afmetingen van 54 cm breed, 59 cm hoog en 24 cm dik. Met een gewicht van ongeveer 32 kg is de accu gelukkig niet zo zwaar

Wil je graag een Kstar thuisbatterij laten installeren? Ontvang dan gratis en vrijblijvend offertes van installateurs actief in je buurt. Start je aanvraag!

 

Voordelen Kstar thuisbatterij

Als je een thuisbatterij wil kopen, wil je natuurlijk het meest kwalitatieve merk voor jouw situatie. We sommen de belangrijkste voordelen van een Kstar batterij voor je op:

 • Besparen op energiefactuur: door een Kstar thuisbatterij te laten installeren, verhoog je uiteraard je zelfverbruik van groene stroom. Zo ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en liggen je energiekosten een stuk lager.
 • Zekerheid tijdens storingen: dankzij een Kstar batterij heb je altijd zonne-energie tot je beschikking. Valt de stroom uit door een storing of werkzaamheden? Dan ben jij zeker dat al je apparaten en verlichting gewoon blijven werken.
 • Service na verkoop: met een Kstar thuisbatterij profiteer je van 10 jaar productgarantie. Bovendien heeft Kstar een wereldwijd service netwerk en zal er dus altijd iemand klaarstaan om je bij problemen te helpen.
 • Strak design: de thuisbatterij van Kstar heeft een strak, wit design. Ook intern heeft het systeem een onzichtbare kabelgeleiding en heb je dus geen last van loszittende onderdelen.

Heb je nog vragen over Kstar thuisbatterijen? Dan kan je altijd terecht bij een van onze erkende installateurs. Vraag vrijblijvend offertes aan bij 2 à 3 professionals via onze offerteservice.

 

Hoeveel kost een Kstar thuisbatterij?

Over het algemeen is een thuisbatterij een grote investering. Het specifieke prijskaartje is afhankelijk van het gekozen model en de capaciteit. Ga in ieder geval uit van € 4.000 à 13.000 (excl. btw en plaatsing). Hou er daarnaast ook rekening mee dat de installatiekosten per expert kunnen verschillen.

LET OP: dit is alleen een richtprijs. Ben je op zoek naar een specifieke prijs voor jouw Kstar thuisbatterij? Ontvang hier dan gratis en vrijblijvend offertes van meerdere experts!

kstar thuisbatterij installeren

 

Waarom een installateur inschakelen?

Wil je graag een Kstar thuisbatterij laten plaatsen? Dan is het verstandig om hier een erkende installateur voor in te schakelen. Dit doe je namelijk niet zelf. Met een erkende installateur profiteer je van de volgende voordelen:

 • Advies op maat: een installateur gaat jouw specifieke situatie analyseren en geeft op basis daarvan gericht advies. Op die manier weet je wat de beste optie is op vlak van locatie en opslagcapaciteit.
 • Expertise en ervaring met Kstar batterijen: een installateur die werkt met Kstar batterijen heeft meer dan voldoende ervaring met dit merk. Op die manier ben je zeker dat deze installateur je het juiste advies geeft en kan helpen bij eventuele problemen.
 • Correcte plaatsing: een expert kent de Kstar thuisbatterij door en door en plaatst die dus zoals het hoort. Door zijn uitgebreide ervaring werkt die snel, correct en efficiënt, en kan je de batterij meestal al binnen 1 dag gebruiken.
 • Persoonlijk aanspreekpunt: een installateur staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bovendien is de expert ook jouw eerste aanspreekpunt bij mogelijke problemen. Door de gunstige garantieregeling kan je altijd rekenen op een snelle en correcte service na verkoop.

 

TIP: vergelijk offertes van meerdere installateurs!

Wil je zeker zijn van een correcte prijs voor jouw nieuwe thuisbatterij? Leg dan altijd prijsvoorstellen van verschillende installateurs naast elkaar. Op die manier heb je een compleet overzicht van alle kosten en kan je een weloverwogen keuze maken. Ontvang offertes voor je Kstar thuisbatterij via het onderstaande offerteformulier:

 

 

Offertes voor een thuisbatterij ontvangen?

Kies voor een erkend installateur en verzeker jezelf van een correcte installatie van de thuisbatterij. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende installateurs